Voor advies, ondersteuning of uitvoering van jouw administratie 

vdzand-admin.png
1. Administratie
Administratie
Administratie
previous arrow
next arrow
Shadow

Over Ons

Van der Zand Administratie is in 2016 opgericht door Manon van der Zand. Kwaliteit en ontzorgen van de klant staat centraal bij het verwerken van ondernemersadministratie, het adviseren, controleren en ondersteunen ervan; én het verzorgen van financieel advies en administratie voor particulieren.

Achtergrond

Manon van der Zand komt uit een ondernemersfamilie. Al van jongs af aan draaide ze mee in de bedrijfsvoering. Net als haar vader en ooms had ze al snel door waar de kansen lagen in de markt. Voordat ze haar eigen bedrijf begon in 2016 werkte ze bij een accountantsbureau en een grote verzekeringsmaatschappij.

In juli 2022 rondde Manon de HBO opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) af. Deze bijscholing komt ten goede van onze klanten. We kunnen helpen met uiteenlopende zaken, van fiscaal advies tot jaarrekeningen en de fiscale aangiften. De gehele context van de fiscus en de boekhouding is voor Manon bekend terrein. Daarnaast werken we bij Van der Zand administratie met verschillende professionals samen. Net als voor alle ondernemers geldt: ieder doet waar hij goed in is en zo helpen we elkaar!

Accountants, belastingadviseurs en financiële adviseurs behoren tot de samenwerkingspartners van Van der Zand Administratie. Op deze manier kunnen klanten geholpen worden met al hun vragen rondom het financieel runnen van een bedrijf of huishouden.

Altijd in ontwikkeling

De wereld van de administratie ontwikkelt zich razendsnel. In de afgelopen 10 jaar veranderde de werkomgeving van grote mappen vol papier naar toegankelijke digitale programma’s en tools voor ondernemers. Bij Van der Zand administratie zijn we er om onze klanten te ontzorgen, de administratie (digitaal) te verzorgen of te ondersteunen op een manier die bij hen past.

Wil jij vrijblijvend kennismaken om te zien wat wij voor jou kunnen doen?

Bel, app of mail Manon! Zij is jouw vaste aanspreekpunt voor al je administratieve uitdagingen.