Voor advies, ondersteuning of uitvoering van jouw administratie 

vdzand-admin.png
1. Administratie
Administratie
Administratie
previous arrow
next arrow
Shadow

Administratie

Administratie uit handen geven

Heb je een eigen onderneming, dan kun je ervoor kiezen de administratie uit handen te geven: in zijn geheel of gedeeltelijk! Lukt het niet om de administratie zelf of intern te doen, is er geen tijd voor of besteed je je kostbare tijd liever aan jouw vakgebied? Het kan veel tijd en geld besparen om deze taken uit te besteden aan ons.

Ben je tijdelijk verhinderd of te druk om administratie te doen? Vraag ons gerust tijdelijk in te springen. We kunnen naast de verwerking van de administratie ook bijvoorbeeld de verkoopfacturen en betalingen verzorgen. Zo kun jij je gedachten bij jouw taken houden. We bewegen flexibel met jouw organisatie mee en ondersteunen je waar nodig.

Advies en begeleiding

Je kunt er ook voor kiezen zelf de administratie te verzorgen. In dat geval zijn wij er voor je om je te adviseren over digitale boekhoudsystemen en alles waar je vragen over hebt. We bieden uitleg en begeleiding en controleren indien gewenst de administratieve acties die jij zelf uitvoert. We zijn ervaren met de boekhoudprogramma’s zoals Snelstart, Moneybird, E-boekhouden en Exact, maar ook in andere systemen weten we de weg. We helpen je ook graag met jouw ondernemersplan bij het opstarten van je bedrijf of bij een volgende fase in je onderneming.

Desgewenst stellen we een jaarrekening op en zetten we de aangifte inkomstenbelasting voor je klaar.

Van der Zand Administratie ondersteunt jou met:

  • Inrichting administratie
  • (Gedeeltelijk) verzorgen financiële administratie
  • Uitleg & begeleiding bij zelfstandig administratie voeren
  • Controle administratie bij zelfstandig boekende klanten
  • Werkzaamheden tijdelijk overnemen, o.a. verkoopfacturen maken of betalingen doen
  • Btw aangifte
  • Samenstellen jaarrekeningen
  • Opstellen van ondernemingsplannen
  • Advies bij investeringen of starten onderneming

Meer dan cijfers

Van der Zand Administratie is niet alleen een boekhouder, maar echt een partner voor jouw onderneming. Zorgen, uitdagingen of groeimogelijkheden bespreken we graag met jou. Wil je uitbreiden? Investeren? Personeel aannemen of heb je juist zorgen over betalingen? Wij zien wat dit voor effect heeft op de onderneming en kunnen met je meedenken over oplossingen. 

Bij ons heb je één vast aanspreekpunt, een contactpersoon die voor jou klaarstaat. Met een appje, telefoontje of e-mail heb je snel contact. We zijn betrokken bij jouw onderneming. We leren graag de persoon / personen achter de cijfers kennen!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Neem contact op met Manon!